7x funshoppen op zijn Scandinavisch in Amsterdam


Scandinavisch design is hot! Steeds meer Scandinavische winkels openen hun deuren in Amsterdam.

Nordic fashion is nog nooit zo chic geweest. Niet alleen fashion is trendy, ook komen er steeds meer Scandinavische meubelwinkels bij.

Scandinavische producten zijn vaak duurder, maar veel duurzamer dan de meeste andere producten. Een goede investering dus!

Welke Scandinavische winkels vind je in Amsterdam?

In dit artikel

1. A Piece Of Finland

Twee Finse vrouwen hebben Finland naar Haarlemmerdijk gebracht. In hun koffiebar bieden ze Fins eten aan en in de designwinkel vind je prachtige huisaccessoires, fashionartikelen en sieraden.

2. Flying Tiger

Scandinavische eclectische meubels, lampen en huisaccessoires. Voor elke doelgroep is er wel iets te vinden en omdat niet all artikelen in de winkel passen, kun je online ook shoppen.

3. HAY

Chique meubels, verlichting en huisaccessoires met felle kleuren. Dat is typisch HAY! Geïnspireerd door Deens design uit de fifties en sixties. In de koffiesalon wordt met prijzen bekroonde koffie geschonken in combinatie met iets lekkers van pattiserie Van Lanskroon.

4. Hope

Scandinavische fashion voor mannen en vrouwen. Originele en klassieke ontwerpen. De stijl is authentiek, low-key en raw.

5. Nordic New

Mooie, simpele, strakke en moderne Scandinavische woonaccessoires en meubels. Ook Nordic New heeft een online shop.

6. Rum Amsterdam

Nordic dameskleding van Day Birger et Mikkelsen, Hunkydory, Dante6 en andere merken. Voornamelijk tijdloze fashionklassiekers. Van leren broeken tot de Little Black Dress. Geschikt voor vrouwen die er stijlvol uit willen zien. Gevestigd in de Negen Straatjes.

7. Scandinavian Embassy

Scandinavische koffiebar waar je ook een hapje kunt eten en kleding kunt kopen. De koffie wordt op speciale manier bereid, het gezonde eten wordt met zorg geselecteerd en is afkomstig uit alle hoeken van Scandinavië.


3

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *