3x kindvriendelijke cafés in Amsterdam


Het is niet altijd even makkelijk om een kindvriendelijke café in Amsterdam te vinden, maar ze bestaan wel degelijk.

Drie cafés waar in ieder geval rekening wordt gehouden met kinderen zijn café Nel, Flinders Café en Stadscafé van Mechelen.

In deze 3 cafés hebben kinderen de ruimte voor zich zelf en ze kunnen buiten spelen op aangrenzende pleintjes.

In dit artikel

1. Café Nel

Op een van Amsterdams mooiste pleintjes staat café Nel waar je naast lekkere kroketjes met rosé ook je kinderen lekker buiten laat spelen. Parkeer je bakfiets en laat je kinderen aangrenzend aan het café buiten spelen. En als je nog iemand kunt vinden om op te passen, dan is er elke maandagavond live jazzmuziek waar je naar toe kunt.

2. Flinders Café

In dit kinderproofcafé slash designwinkel schenken ze lekkere prosecco en er is WiFi voor jou. Er is ook een speciale juniorruimte aanwezig voor kinderen. Café Flinders heeft Stokke-stoelen, een babytafel met gratis luiers, een magnetron voor babyflesjes en een speciaal kindermenu met huisgemaakt biologisch eten. Van binnen is het mooi gestyled en er zijn ook accessoires te koop van bekende designmerken als Moooi, Vitra, Ferm Living en Hay.

3. Stadscafé Van Mechelen

Dankzij de informele vibe en hippe industriële uitstraling trekt eetcafé van Mechelen elke doelgroep aan. Van jonge gezinnen tot ouderen. De eigenaars zijn bekend van de Belgische kroeg De Zotte waar ook de bierkaart vandaan komt. Kies uit 8 soorten tapbier, 15 soorten flesjes bier of een uit het seizoensassortiment.


3

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *